Välkomstbrev till Galaxen HT 18

Hej!

Äntligen är längtan över och vi får nu glädjen över att välkomna alla våra nya 6-åringar till Förskoleklasserna på Galaxen. Vi hoppas att ni alla har haft en riktigt bra sommar med fina upplevelser och roliga minnen, med många tillfällen till avkoppling och tid med nära och kära.

När det gäller personal har det skett några förändringar under sommaren. Nedan följer klassbeteckning och personal som arbetar i respektive klass.

FA

Rebecca Rask, mentor

Jaana Gren Petersen

Mats Rubarth

Ulla-Britt Ekstrand, mentor

Jonas Karlsson

Semes Hanna

FC

Angelica Mårtensson, mentor (börjar den 1 oktober. Fram till dess är det Rodi Tekes som vikarier).

Tina Lundqvist

Caroline Karlsson

FD

Nancy Apostopolou, mentor

Nina Österberg

Rina Elias

Den första tiden kommer vi att lägga ned mycket arbete på att få ihop grupperna. Det betyder att vi kommer att ha många olika och roliga aktiviteter där barnen får möjlighet att lära känna varandra.

Övrig information

Ett byte från Skolwebben till Skolplattformen pågår i hela Stockholms stad. Mer information om detta kommer. Fram till dess att Skolplattformen fungerar fullt ut kommer vi att mejla ut, alternativt dela ut veckobrev till vårdnadshavare. Detta för att ingen ska gå miste om information från skolan.

Ni kan redan nu boka in den 6 september kl 18.00-19.00, då vi har föräldramöte. Mer information kommer.

Vi ser fram emot ett nytt läsår och ett gott samarbete tillsammans med era barn och er vårdnadshavare.

Väl mött!

Anna Levén, biträdande rektor, samt all personal på Galaxen