Aspuddens skolas pojkar vinner guld i futsal 2014

iHola! Jag har nöjet att berätta för er om att Aspuddens skolas pojklag blev den soliga fredagen 28 mars 2014 svenska mästare i Futsal 2013-2014 i Sjöstadshallen.
Där på läktaren stod jag -med min högljuda bubuzola - och ca 150 elever och lärare från de sex fotbollsklasserna och hejade, på de 10 röd-vita killar som spelade i skolans lag.

Våra pojkar gjorde en fin uppvisning av personligt skicklighet samt god laganda och besegrade otvivelaktigt alla sina tre moståndare i Finalen:
6-3 (Nybyggeskolans IF Västerås),
11-1(Katrinebergs Skol IF Göteborg), och
5-1 Varlaskolans IF Kungsbacka.

Matchernas lirare var Joel (8b), Hussein (8b) och Ilja (9b).
Målskyttarna var Ilja, 5 mål; Joel, 4 mål; Oscar (8b), Fadi (8b) och Hussein, 3 mål; Isak (9b), 2 mål; Christos (9b) och Ruben (9a) 1 mål. Mattias (9b) gjorde inget mål men spelade lika bra som våra andra spelare, och sist men inte minst var Andrew (9b) säkert nog den bästa målvakten under turneringen.
Mvh.
Jorge