Skolwebb och e-legitimation

Vi på Aspuddens skola att använder oss av Stockholms skolwebb. Här kan du som förälder hitta information som rör ditt barns skolgång så som frånvarorapportering och skriftliga omdömen. Du ska också frånvaroanmäla ditt barn i skolwebben. Adressen är skolwebb.stockholm.se.

Det enda du som vårdnadshavare behöver för att logga in är en e-legitimation eller BankID. Detta kan man skaffa via sin bank eller genom Telia. Mer information finns på www.e-legitimation.se.

Här finns en supportguide för inloggning med mobilt Bank-ID.

Du kan också läsa mer om skolwebb och inloggning på Stockholms stads webbplats för E-tjänsten Stockholm Skolwebb. Här till höger finner du en utförlig manual till Skolwebben.

Om du har problem att logga in på Skolwebben kan du kontakta Stockholms stads medborgarsupport  på Telefon: 08-508 00 508, eller via e-post: e-support@stockholm.se