Skolkurator

Hej.

Jag heter Karin Sandelin Svensson och är skolkurator på Aspuddens skola.

Ta kontakt med mig om det är något du tror att jag kan hjälpa till med. Jag finns på våning 2 i ljushallen och nås på telefon 08-508 45 907.

Mitt arbete syftar till att stödja elever och bidra till en god miljö för elevers lärande och utveckling. Det kan ske genom t.ex. enskilda samtal med elever, gruppsamtal med elever, konsultation till skolpersonal och föräldrar och samverkan med fältassistenter, polis, socialtjänst och BUP.

Jag finns även med i skolans Elevhälsoteam som tillsammans med vårdnadshavare och skolans personal arbetar för att alla elever ska känna sig trygga och kunna utvecklas emotionellt och kunskapsmässigt.

För att träffa mig kan eleverna söka upp mig direkt, gå via en lärare eller sina vårdnadshavare. Det kan vara bra att veta att om eleven är under tolv år måste båda vårdnadshavare samtycka till att eleven träffar mig. All kontakt är helt frivillig (jag tvingar ingen att komma till mig utan det är ett erbjudande) och ibland kan elever tycka att det är skönt om mamma eller pappa är med första gången.

Jag finns här måndag till fredag och det går jättebra att kontakta mig om man undrar något, vill boka en tid eller få hjälp att komma i kontakt med andra myndigheter.

/ Karin Sandelin Svensson