Profil - internationella kontakter

På Aspuddens skola har vi en lärande organisation där vi delar med oss av, och byter, kunskap, kompetens och metod med varandra såväl som med andra skolor inom Stockholms stad, övriga landet och världen. Genom att utveckla vårt internationella samarbete kan vi ytterligare förbättra oss.

Vårt arbetssätt, och vår inställning till detta är en del i att förbereda och rusta eleverna för morgondagens utbildning och arbetsmarknad på bästa sätt och på så vis skapa världsmedborgare med framtiden för sina fötter.

Vårt övergripande mål är att dessa samarbetsprojekt blir en väl levande del i vår verksamhet som bidrar till ett livslångt lärande för eleverna i skolmiljön. Vi vill också öka deras vilja att lära och öppna upp deras möjligheter till ett fortsatt lärande i ett globalt kontext, utanför skolans värld och utanför rikets gränser.
Till höger hittar du lite mer information om våra olika internationella samarbetspartners.