Fotboll - Profil åk 7-9

Aspuddens skola har sedan 2003 fotbollsklasser i skolåren 7, 8 och 9. Sommarmånaderna bedriver vi vår fotbollsverksamhet på den natursköna Aspuddenss IP. Vintertid har vi vår verksamhet i Liljeholmshallarna. Det är en av Stockholms finaste inomhushallar, såväl klimatmässigt som exteriört.
Våra fotbollsklasser tränar två 80-minuterspass i veckan.

Information om tider och plats för matcher och turneringar kommer även i fortsättningen att stå  i kalendern.

Läs mer om fotbollsprofilen Här.

SKOL-DM 2014

Tisdag 7/10 var det dags för tjejerna i årskurs 8 att representera skolan i Skol-dm.
Vi samlades redan 07.15 och begav oss ut med Roslagsbanan ut till Djursholm.
Här skulle åtta lag göra upp om Guld medaljerna.

Aspuddens skolas pojkar vinner guld i futsal 2014

iHola! Jag har nöjet att berätta för er om att Aspuddens skolas pojklag blev den soliga fredagen 28 mars 2014 svenska mästare i Futsal 2013-2014 i Sjöstadshallen.